شیر عسل
مواد اولیه
- شیر
- شکر
- عسل
- قوام دهنده
| ماده مغذی | مقدار تقریبی |
|---|---|
| انرژی | 222 |
| قند | 11.06 |
| چربی | 6 |
| نمک | 0.2 |
مواد اولیه
- شیر
- شکر
- عسل
- قوام دهنده
| ماده مغذی | مقدار تقریبی | درصد از نیاز روزانه (DV) |
|---|---|---|
| انرژی | 222 | - |
| قند | 11.06 | - |
| چربی | 6 | - |
| نمک | 0.2 | - |
نوع بسته بندی :
جنس بسته بندی :
بافت محصول :
یکی از دلایلی که ما شیر را به دلیل آن به خاطر میآوریم و می خوریم، موضوعی به نام کلسیم است. اما شیر فقط کلسیم ندارد؛ شیر به دلیل دارا بودن انواع ویتامینها مثل ویتامینهای A، گروه B و D و همچنین مواد معدنی ضروری مثل کلسیم یک نوشیدنی پرمصرف محسوب میشود. شیر همچنین حاوی […]
یکی از دلایلی که ما شیر را به دلیل آن به خاطر میآوریم و می خوریم، موضوعی به نام کلسیم است. اما شیر فقط کلسیم ندارد؛ شیر به دلیل دارا بودن انواع ویتامینها مثل ویتامینهای A، گروه B و D و همچنین مواد معدنی ضروری مثل کلسیم یک نوشیدنی پرمصرف محسوب میشود. شیر همچنین حاوی پروتئینهای حیوانی و اسید لاکتیک هم هست. عسل نیز یک ماده غذایی طبیعی است که به واسطه خواص آنتی باکتریایی، ضدعفونی کنندگی و آنتی اکسیدانی خود بیماری های زیادی را درمان می کند. ترکیب این فواید زیادی دارد که مصرف این دو ماده غذایی کامل را به یک اصل غذایی تبدیل میکند. ترکیب شیر و عسل برای محافظت از پوست، بهبود گوارش، بهبود مقاومت بدن، سلامت استخوانها، مقابله با بیخوابی کاربرد دارد. شیر عسل می تواند حتی در به تاخیر انداختن پیری و استفاده شدن به عنوان یک ماده ضد باکتریایی کاربرد داشته باشد.
