بستنی اسپکتا قهوه
مواد اولیه
- شیر تازه گاو پرچرب
- شکر
- کره
- چربی گیاهی
- گلوکز مایع
- چربی نباتی
- پودر قهوه
- مواد پایدار کننده(کربوکسیل متیل سلولز، گوارکام، کاراگینان، مونو و دی گلیسیرید اسید های چرب)
- اسیدهای چرب
- پودر آب پنیر
- رنگ طبیعی خوراکی کارامل
| ماده مغذی | مقدار تقریبی |
|---|---|
| انرژی | 202 |
| پروتئین | 3.5 |
| چربی | 10 |
| نمک | 9.4 |
| قند | 0.2 |
مواد اولیه
- شیر تازه گاو پرچرب
- شکر
- کره
- چربی گیاهی
- گلوکز مایع
- چربی نباتی
- پودر قهوه
- مواد پایدار کننده(کربوکسیل متیل سلولز، گوارکام، کاراگینان، مونو و دی گلیسیرید اسید های چرب)
- اسیدهای چرب
- پودر آب پنیر
- رنگ طبیعی خوراکی کارامل
| ماده مغذی | مقدار تقریبی | درصد از نیاز روزانه (DV) |
|---|---|---|
| انرژی | 202 | - |
| پروتئین | 3.5 | - |
| چربی | 10 | - |
| نمک | 9.4 | - |
| قند | 0.2 | - |
نوع بسته بندی :
جنس بسته بندی :
بافت محصول :
در بین طعمهای رایج بستنی، طعم قهوه یکی از پرطرفدارترین طعمها به شمار میرود. بستنی با این طعم کمی بعد از محبوبیت نوشیدنیهایی چون قهوه، چای و شکلات رایج شد که پیش از آن هم در کیک، موس و بیسکوییت مورد استفاده قرار میگرفتند. در حال حاضر قهوه یکی از محبوبترین و قدیمیترین طعمهای رایج بستنی است.
No product tags found for product ID 582.
در بین طعمهای رایج بستنی، طعم قهوه یکی از پرطرفدارترین طعمها به شمار میرود. بستنی با این طعم کمی بعد از محبوبیت نوشیدنیهایی چون قهوه، چای و شکلات رایج شد که پیش از آن هم در کیک، موس و بیسکوییت مورد استفاده قرار میگرفتند. در حال حاضر قهوه یکی از محبوبترین و قدیمیترین طعمهای رایج بستنی است.
