دوغ تک نفره نعنا پونه

مواد اولیه
  • شیر تازه گاو
  • استارتر
  • نمک
  • آب آشامیدنی
  • طعم دهنده مجاز پونه و نعنا
ماده مغذی مقدار تقریبی
انرژی 64.32
ماده خشک 6
پروتئین 1.2
چربی 2.88
نمک 0.85
قند 0

مواد اولیه
  • شیر تازه گاو
  • استارتر
  • نمک
  • آب آشامیدنی
  • طعم دهنده مجاز پونه و نعنا

ماده مغذی مقدار تقریبی درصد از نیاز روزانه (DV)
انرژی 64.32 -
ماده خشک 6 -
پروتئین 1.2 -
چربی 2.88 -
نمک 0.85 -
قند 0 -

نوع بسته بندی :
جنس بسته بندی :
بافت محصول :

دوغ اصیل ترین نوشیدنی ایرانی و نسبت به شرایط جغرافیایی و قومی  هر منطقه گیاهان و مواد مختلفی به آن اضافه می‌شود اما دوغ گیاهان کاله نوشیدنی‌ای سنتی با طعم نعناع و پونه است. این محصول دارای ثبات کیفیتی بالا و رایحه‌ای طبیعی است. این دوغ پس از اتمام تولید دوباره تحت فرآیند گرمادهی و پاستوریزاسیون قرار می‌گیرد […]

No product tags found for product ID 617.

دوغ اصیل ترین نوشیدنی ایرانی و نسبت به شرایط جغرافیایی و قومی  هر منطقه گیاهان و مواد مختلفی به آن اضافه می‌شود اما دوغ گیاهان کاله نوشیدنی‌ای سنتی با طعم نعناع و پونه است. این محصول دارای ثبات کیفیتی بالا و رایحه‌ای طبیعی است. این دوغ پس از اتمام تولید دوباره تحت فرآیند گرمادهی و پاستوریزاسیون قرار می‌گیرد تا باکتری‌های مضر آن از بین رود. فرآیند گرمادهی سبب افزایش ماندگاری محصول شده و از گازدار شدن آن جلوگیری می‌کند. پونه و نعنا علاوه بر مزه‌دار کردن دوغ هرکدام خواص و ویژگیهای درمانی و مفیدی دارند به عنوان نمونه
  • نعناع باد شكن است و سبب کاهش گاز معده و روده است.
  • نعناع ضد تشنج و ضد سرفه است.
  • نعناع در درمان سرماخوردگی و آنفوانزا کاربرد دارد.
  • نعناع كرم‌های روده و معده را می‌کشد.
  • پونه منبع خوبی از ویتامین K، ویتامین E، منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم و اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است.
  • پونه خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.
  • پونه  گیاهی سرشار از فیبر است.