پنیر ورقه ای پستو

داده ای وجود ندارد

ماده مغذی مقدار تقریبی
انرژی 291
نمک 1.5
ماده خشک 52
پروتئین 14
چربی 24

داده‌ای وجود ندارد

ماده مغذی مقدار تقریبی درصد از نیاز روزانه (DV)
انرژی 291 -
نمک 1.5 -
ماده خشک 52 -
پروتئین 14 -
چربی 24 -

نوع بسته بندی :
جنس بسته بندی :
بافت محصول :
خرید محصول

پنیرهای ورقه ای، پنیرهایی هستند که از ترکیب، میکس و حرارت دادن چند پنیرتحت فرایند، تهیه می شوند. در تهیه پنیرورقه ای پستو از پنیر طبیعی پستو استفاده می شود.  پنیر پستو پنیری هلندی و از خانواده پنیر گودا است. پنیر پستو سبز دارای عصاره سیر و ریحان است. این پنیر، یادآور طعم سس پستو […]

No product tags found for product ID 793.

پنیرهای ورقه ای، پنیرهایی هستند که از ترکیب، میکس و حرارت دادن چند پنیرتحت فرایند، تهیه می شوند.

در تهیه پنیرورقه ای پستو از پنیر طبیعی پستو استفاده می شود.  پنیر پستو پنیری هلندی و از خانواده پنیر گودا است. پنیر پستو سبز دارای عصاره سیر و ریحان است. این پنیر، یادآور طعم سس پستو می باشد. سس پستو، حاوی پنیر پارمسان، سیر، ریحان، بادام زمینی و روغن زیتون است. رنگ سبز پستو به دلیل وجود کلروفیل ریحان است.

از پنیر ورقه ای پستو می توان به دلیل رنگ متمایز آن در تهیه ساندویچ های سبز همراه با آواکادو و سس پستو استفاده کرد. همچنین این پنیر را می توانید در دلمه برگ مو و همچنین در رول های ژامبون و تست استفاده کرد.

 وزن محصول در بسته بندی ۱۸۰ گرم است و حاوی ۱۰ ورقه پنیر می باشد که هر ورقه بصورت جداگانه دارای روکش نایلونی(لفاف) می باشد. پنیر ورقه ای پستو را می توانید به مدت ۲ ماه در یخچال در دمای ۴تا۸ درجه سانتیگراد نگهداری نمایید.