شیر فندق
مواد اولیه
- فندق
- شکر
- آب تصفیه شده
| ماده مغذی | مقدار تقریبی |
|---|---|
| انرژی | 121.2 |
| پروتئین | 2 |
| چربی | 6 |
| نمک | 0.26 |
| قند | 9.6 |
مواد اولیه
- فندق
- شکر
- آب تصفیه شده
| ماده مغذی | مقدار تقریبی | درصد از نیاز روزانه (DV) |
|---|---|---|
| انرژی | 121.2 | - |
| پروتئین | 2 | - |
| چربی | 6 | - |
| نمک | 0.26 | - |
| قند | 9.6 | - |
نوع بسته بندی :
جنس بسته بندی :
بافت محصول :
در سال های اخیر، استفاده از شیر گیاهی در دنیا بسیار گسترش یافته است. شیرهای غیرلبنی، تولید شده از دانه های خوراکی است که حاوی مواد مغذی و انواع ویتامین ها می باشد. طعم شیرهای غیرلبنی کاملاً متفاوت از شیر گاو است که در مقایسه با شیر لبنی ملایم و سبک است. شیر فندق کاله […]
در سال های اخیر، استفاده از شیر گیاهی در دنیا بسیار گسترش یافته است. شیرهای غیرلبنی، تولید شده از دانه های خوراکی است که حاوی مواد مغذی و انواع ویتامین ها می باشد. طعم شیرهای غیرلبنی کاملاً متفاوت از شیر گاو است که در مقایسه با شیر لبنی ملایم و سبک است. شیر فندق کاله اولین محصول غیرلبنی صنعتی ایران است. پروتئین فندق به دلیل دارا بودن مقادیر بالای L-arginine یک پروتئین با کیفیت بالا می باشد. چربی دانه ی فندق عمدتا از اسید های چرب ضروری تشکیل شده است که خود شامل 80% امگا 9 و 13 % امگا 6 می باشد. فندق باعث کاهش سطح کلسترول خون می گردد و قادر است تأثیرات نامطلوب فشار خون را کنترل کند. این مغزحاوی مقدار بالای ترکیبات آنتی اکسیدانی است که در جلوگیری از بیماری قلبی نقش دارند. این محصولِ سلامت گیاهی و کاملا طبیعی و غیر حیوانی است و گزینه ای مناسب و فوق العاده برای افراد گیاهخوار، حساس به لاکتوز و گلوتن نیز به شمار می رود.
