شیر فندق

مواد اولیه
  • فندق
  • شکر
  • آب تصفیه شده
ماده مغذی مقدار تقریبی
انرژی 121.2
پروتئین 2
چربی 6
نمک 0.26
قند 9.6

مواد اولیه
  • فندق
  • شکر
  • آب تصفیه شده

ماده مغذی مقدار تقریبی درصد از نیاز روزانه (DV)
انرژی 121.2 -
پروتئین 2 -
چربی 6 -
نمک 0.26 -
قند 9.6 -

نوع بسته بندی :
جنس بسته بندی :
بافت محصول :
خرید محصول

در سال های اخیر، استفاده از شیر گیاهی در دنیا بسیار گسترش یافته است. شیرهای غیرلبنی، تولید شده از دانه های خوراکی است که حاوی مواد مغذی و انواع ویتامین ها می باشد. طعم شیرهای غیرلبنی کاملاً متفاوت از شیر گاو است که در مقایسه با شیر لبنی ملایم و سبک است. شیر فندق کاله […]

شیر غیرلبنی
شیر فرادما (UHT)
در سال های اخیر، استفاده از شیر گیاهی در دنیا بسیار گسترش یافته است. شیرهای غیرلبنی، تولید شده از دانه های خوراکی است که حاوی مواد مغذی و انواع ویتامین ها می باشد. طعم شیرهای غیرلبنی کاملاً متفاوت از شیر گاو است که در مقایسه با شیر لبنی ملایم و سبک است. شیر فندق کاله اولین محصول غیرلبنی صنعتی ایران است. پروتئین فندق به دلیل دارا بودن مقادیر بالای L-arginine یک پروتئین با کیفیت بالا می باشد. چربی دانه ی فندق عمدتا از اسید های چرب ضروری تشکیل شده است که خود شامل 80% امگا 9 و 13 % امگا 6 می باشد. فندق باعث کاهش سطح کلسترول خون می گردد و قادر است تأثیرات نامطلوب فشار خون را کنترل کند. این مغزحاوی مقدار بالای ترکیبات آنتی اکسیدانی است که در جلوگیری از بیماری قلبی نقش دارند. این محصولِ سلامت گیاهی و کاملا طبیعی و غیر حیوانی است و گزینه ای مناسب و فوق العاده برای افراد گیاهخوار، حساس به لاکتوز و گلوتن نیز به شمار می رود.