پنیر پینکا
- پنیر خامهای
- کره پاستوریزه
- پروتئین شیر
- پنیر چدار
- نمک طعام
- نمکهای امولسیون کننده
- پایدارکننده
| ماده مغذی | مقدار تقریبی |
|---|---|
| انرژی | 304 |
| پروتئین | 10 |
| چربی | 28 |
- پنیر خامهای
- کره پاستوریزه
- پروتئین شیر
- پنیر چدار
- نمک طعام
- نمکهای امولسیون کننده
- پایدارکننده
| ماده مغذی | مقدار تقریبی | درصد از نیاز روزانه (DV) |
|---|---|---|
| انرژی | 304 | - |
| پروتئین | 10 | - |
| چربی | 28 | - |
معرفی پنیر پینکا پنیر پینکا یک نوع پنیر پروسس محسوب میشود. پنیر پروسس از پخت و ترکیب یک یا چند نوع پنیر با لبنیاتی مانند کره، شیر، خامه یا مواد مشابه دیگر تولید میشود. در ترکیب پنیر پینکای کاله، از پنیر خامهای، پنیر چدار، کره و پروتئین شیر استفاده شده است. مانند دیگر پنیرهای پروسس، […]
No product tags found for product ID 603.
معرفی پنیر پینکا
پنیر پینکا یک نوع پنیر پروسس محسوب میشود. پنیر پروسس از پخت و ترکیب یک یا چند نوع پنیر با لبنیاتی مانند کره، شیر، خامه یا مواد مشابه دیگر تولید میشود. در ترکیب پنیر پینکای کاله، از پنیر خامهای، پنیر چدار، کره و پروتئین شیر استفاده شده است. مانند دیگر پنیرهای پروسس، بافت پنیر پینکا کاله نیز مالشپذیر است. پنیر پینکا دارای بافتی نرم و نیمه مایع و با طعمی منحصربهفرد است. اغلب تصور میشود بافت نیمه مایع پنیر پنیکا به دلیل درصد چربی بسیار زیاد آن (چیزی در حد چربی کره) است؛ اما باید توجه داشت که بافت نرم پنیر پینکا به دلیل درصد رطوبت بالای این پنیر است و نکته قابل توجه این است که درصد چربی این نوع پنیر پروسس از پنیر آمل تنها ۲ درصد بیشتر است.
کاربرد پنیر پینکا
پنیر چدار به کار رفته در این محصول علت طعم منحصربهفرد پنیر پینکا است که طعم غالب چدار، موجب عطر جذاب پنیر پنیکا شده است. با داشتن ۰/۵ درصد نمک، پنیر پینکا کم نمکترین پنیر کاله در گروه پنیرهای صبحانه به حساب میآید. با مقایسه مقدار نمک این نوع پنیر صبحانه با پنیر سفید ایرانی (معمولا ۲٪ نمک) مشخص میشود که این پنیر پروسس یک نوع پنیر کم نمک محسوب میشود. قابل ذکر است که پنیر پینکا نه تنها در صبحانه، بلکه در آشپزی هم کاربرد دارد. هرچند مصرف پنیر پینکا همراه با نان تست، با توجه به بافت به نسبت روان و پخشپذیر آن، به عنوان وعده صبحانه یا عصرانه بسیار لذت بخش است؛ اما نمیتوان از لذت خوردن این پنیر به عنوان سس، همراه با همبرگر، هاتداگ، اسپاگتی و پاستا نیز صرف نظر کرد.
