پنیر گودا
- شیر پاستوریزه
- استارتر
- مایه پنیر
- نمک تصفیه شده خوراکی
- کلرید کلسیم
| ماده مغذی | مقدار تقریبی |
|---|---|
| انرژی | 341.2 |
| ماده خشک | 57 |
| پروتئین | 22 |
| چربی | 28 |
| نمک | 2 |
- شیر پاستوریزه
- استارتر
- مایه پنیر
- نمک تصفیه شده خوراکی
- کلرید کلسیم
| ماده مغذی | مقدار تقریبی | درصد از نیاز روزانه (DV) |
|---|---|---|
| انرژی | 341.2 | - |
| ماده خشک | 57 | - |
| پروتئین | 22 | - |
| چربی | 28 | - |
| نمک | 2 | - |
توضیحات پنیر گودا پنیر گودا (به زبان هلندی Gouda)، برای اولین بار در شهر گودا (خاودا) در جنوب هلند تولید شد. قدمت این پنیر سفت زرد رنگ به قرن ۱۲ میلادی میرسد. گودا پنیری نیمه سخت است که از شیر گاو تولید میشود. پنیر Gouda با رایحه گردویی ملایمش از معروفترین پنیرهای جهان است که […]
No product tags found for product ID 953.
توضیحات پنیر گودا
پنیر گودا (به زبان هلندی Gouda)، برای اولین بار در شهر گودا (خاودا) در جنوب هلند تولید شد. قدمت این پنیر سفت زرد رنگ به قرن 12 میلادی میرسد. گودا پنیری نیمه سخت است که از شیر گاو تولید میشود. پنیر Gouda با رایحه گردویی ملایمش از معروفترین پنیرهای جهان است که طعم آن شبیه به خامه بوده و آن را برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب میسازد. دوره رسیدگی پنیر گودا 2 ماه است و سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامینها میباشد. ارزش غذایی هر 1 کیلوگرم این ماده غذایی معادل 14 تا 16 کیلوگرم شیر تازه گاو است.
کاربرد پنیر گودا
شرکت کاله پنیر گودا را در سه نوع قالبی، ورقهای و وکیوم تولید میکند. مواد تشکیلدهنده این نوع پنیر شامل شیر پاستوریزه، استارتر، مایه پنیر، نمک تصفیه شده خوراکی و کلرید کلسیم میباشد. ارزش غذایی محصول، 341.2 کالری در 100 گرم محسوب میشود. همچنین حاوی 22 گرم پروتئین، 57 گرم ماده خشک، 28 گرم چربی و 2 گرم نمک میباشد. این پنیر به دلیل بافت نیمه سخت خود قابلیت رنده شدن دارد. گودا پس از حرارت دیدن، ذوب شده و کمی کش میآید، به همین دلیل گزینه مناسبی جهت استفاده در تهیه انواع پنینی است. گودا را به همراه میوهجاتی مانند سیب سبز، کراکرهای سبوسدار، بوقلمون و مغزیجاتی مانند بادام نمکی در میهمانیها میتوانید سرو کنید.


